services_banner

Unsur saringan stainless steel dibagi kana unsur saringan layar, unsur saringan anu dirasakeun sinter sareng unsur saringan sinter. Bahan baku elemen saringan bolong sinter didamel tina bolong sinter stainless steel. Unsur saringan stainless steel digunakeun dina rupa-rupa alat panyaring pikeun ngahontal pangaruh nyaring anu saé. Anping Hanke Filter Technology Co., Ltd Kalayan peralatan produksi lengkep sareng prosés produksi anu sampurna, kami nyayogikeun sagala jinis solusi tapis pikeun palanggan.
Dinten ieu, kuring badé ngenalkeun jinis aplikasi aplikasi saringan stainless steel anu sanés, saringan minyak dehidrasi coalescence
Ayana cai dina sistem pelumasan hidrolik bakal nyababkeun oksidasi minyak, ngajantenkeun minyak janten buruk, ngirangan kandel pilem minyak, ngirangan pelinciran, nyababkeun députasi minyak sareng polimérisasi janten ngabentuk makromolekul, ngarobih viskositas minyak, ngabentuk asam organik, teras ngarusak permukaan logam, ngirangan atanapi kaleungitan kakuatan diéléktrik minyak. Pikeun pakakas filtrasi sareng pemisahan tradisional, hésé pisan misahkeun hiji cairan tina cairan anu sanés. Filter minyak pipisahan coalescence dikembangkeun ku perusahaan Xinxiang Rixin ngahijikeun filtrasi presisi sareng déhidrasi anu épéktip, anu sacara épéktip tiasa ngaluarkeun pangotor partikel, cai anu diemulsi sareng cai gratis dina minyak tanpa ngarusak kualitas produk aslina. Pikeun minyak anu ngandung sajumlah ageung cai, pangaruh pisah khususna luar biasa, sareng laju pipisahan sababaraha dugi ka puluhan kali laju pemisahan tradisional.

1. Larapna saringan minyak déhidrasi coalescence kalebet:
(1) Pemurnian minyak turbin sareng minyak trafo;
(2) panyabutan cai sareng panyabutan pembuangan najis tina minyak dina sistem pelumasan hidrolik;
(3) Sambungkeun sistem pelumasan hidrolik pikeun ningkatkeun kabersihan sistem.
Prinsip téknis saringan minyak dehidrasi coalescence nyaéta: cairan anu sanés gaduh tegangan permukaan anu bénten-bénten, sareng nalika cairanna ngalir ngalangkungan liang alit, langkung alit tegangan permukaan, langkung gancang laju ngalirkeun. Nalika cairan campuran fase anu béda ngalir kana pamisah, éta mimiti lebet kana unsur panyaring coalescence. Unsur panyaring coalescence ngagaduhan medium panyaring multi-lapisan, sareng diaméterna liang na ningkatkeun lapisan demi lapisan. Kusabab béda dina tegangan permukaan, minyak nembus saringan kalayan gancang, sedengkeun cai na langkung laun. Sumawona, kusabab bahan hidrofilik unsur panyaring coalescence, tetes cai alitna kaserep dina permukaan lapisan saringan, hasilna janten kocoran tetes cai. Dina aksi tanaga kinétik, titisan leutik balap ngaliwatan lolongkrang sareng laun-laun ngabentuk titisan ageung, teras netep handapeun aksi gravitasi sareng misah tina minyak. Saatos coalescing minyak saatos unsur saringan, masih aya titik-titik cai leutik anu maju ka elemen saringan pamisahan dina aksi inersia. Unsur pemisah didamel tina bahan hidrofobik khusus. Nalika minyak ngaliwat unsur pamisah, tetes cai diblokir di luar unsur panyaring, sedengkeun minyak nembus unsur pemisah sareng dileupaskeun tina outlet.

2. Karakteristik sistem saringan minyak dehidrasi coalescence sapertos kieu:
Éta ngahijikeun dua fungsi filtrasi presisi sareng déhidrasi épisiensi tinggi, sareng nerapkeun téknologi maju "coalescence misah" pikeun déhidrasi, anu ngagaduhan efisiensi déhidrasi tinggi sareng kamampuan anu kuat. Hususna pikeun pamisahan sajumlah ageung cai dina minyak, éta ngagaduhan kaunggulan anu teu tiasa dibandingkeun tina metode vakum sareng metode centrifugal, anu tiasa ngarusak sadaya struktur emulsi minyak-cai dina sedeng; Ngaliwatan filtrasi sistem filtrasi partikel, kabersihan médium tiasa dikawasa sacara stabil dina kaayaan sistem anu diperyogikeun, supados mastikeun kabersihan minyak: sipat fisik sareng kimia minyak henteu dirobih, sareng hirup jasa tina minyak anu berkepanjangan; konsumsi énergi leutik sareng biaya operasi na handap; konfigurasi sistem anu saé sareng kinerja kerja anu teras-terasan kuat, anu cocog pikeun operasi online.
Sistem filtrasi partikel: média saringan didamel tina * * bahan panyaring, sareng desain daérah filtrasi ageung sacara efektif tiasa nyaring kokotor partikel anu saé pisan sareng ngajantenkeun produk minyak ngahontal kabersihan anu luhur pisan.
Sistem coalescence: sistem coalescence diwangun ku sakumpulan elemen filter coalescence, janten inti filter coalescence nyoko kana struktur molekul kutub anu unik. Cai gratis sareng cai emulsi dina minyak dikoléksi kana tetes cai ageung saatos ngalangkungan elemen saringan, teras netep kana bak panyimpenan cai dina aksi gravitasi.
Sistem pamisahan: unsur saringan pisah tina sistem pemisahan didamel tina bahan hidrofobik khusus. Nalika minyak ngalangkungan elemen saringan, titik-titik cai diblokir dina permukaan luar unsur panyaring sareng silih simbuskeun dugi ka lebet kana bak panyimpenan cai kusabab gravitasi.
Sistem solokan: cai anu dipisahkeun disimpen dina bak panyimpenan cai. Nalika jangkungna antar muka ngahontal nilai anu parantos disetél, buka klep pikeun solokan cai dugi ka turun kana tingkat cair anu langkung handap. Tutup klep sareng ngeureunkeun solokan.

3. Mesin ieu ngagaduhan lima tingkatan sistem filtrasi
(1) Saringan kelas * * nyeuseup disetél di palabuhan sedotan minyak. Saringan kasar ngajaga pompa minyak sareng manjangan umur jasa saringan utama.
(2) Pra tahap kadua saringan diatur hulu coalescer. Éta henteu ngan ukur tiasa manjangkeun umur coalescer, tapi ogé ngirangan eusi partikel dina cairan anu disaring.
(3) Saringan coalescence katilu ngajantenkeun cai dina minyak kentel sareng tilelep.
(4) Saringan pamisahan tahap kaopat salajengna ngahalangan titik-titik cai leutik dina minyak pikeun ngahontal pangaruh pipisahan.
(5) Efisiensi tinggi sareng média filter épisiensi tinggi, tiasa dianggo pikeun ngabersihkeun minyak.
Di luhur mangrupikeun perkenalan singget tina saringan minyak dehidrasi coalescence pikeun unsur saringan stainless steel.


Pos waktos: Jul-09-2020