services_banner

HANKE

Anping Hanke Filter Technology Co., Ltd didirikeun taun 2005 di Anping, Cina. Kami pabrik saringan lipit, saringan sinter, saringan disk, tabung saringan, saringan slot, saring karinjang sareng sajabana sababaraha produk saringan sareng anyaman kawat bolong

Kami parantos nyatujuan ISO9001 dina taun 2013. KAMI ngenalkeun produksi sareng alat uji coba anu maju, téknologi produksi ti luar negeri, sareng ngadopsi bahan saringan kualitas kelas kecap salaku bahan unsur panyaring utama, ngahususkeun dina produksi bahan logam pori poros salaku bahan filter utama sareng elemen filter. Kacuali pikeun kualitas anu saé, kami nyayogikeun dukungan téknis, solusi filtrasi anu dipercaya sareng layanan anu wareg. Kami ngabantosan produksi pangguna janten langkung épisién.

Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman sareng pamekaran, kami khusus kana desain, panilitian & pamekaran sareng produksi saringan logam. Dina saring petro-kimia, polimér, saringan bahan bakar, pangobatan gas, panguburan cai, industri pangan, sareng sajabana, Hanke parantos janten mérek terkenal. Ayeuna kami gaduh palanggan di dunya, sapertos Amérika Serikat, Koréa Kidul, Kanada, Australia, Perancis, Jérman, Finlandia, Italia, Brasil, Jepang, Taiwan, sareng sajabana Seueur ti aranjeunna anu kawéntar sareng mérek terkenal di industri na.

Dina parantosan anu sengit sareng modél ékonomi énggal, kami nyobian terang cara layanan palanggan énggal sareng cobian janten perusahaan saringan anu béda. Maka kami gaduh mérek nyalira. Misi kami nyaéta ngajantenkeun panggunaan produksi langkung épisién sareng langkung bersih ku ngagunakeun saringan kami. Ngadamel lingkungan anu bersih sareng ngajantenkeun jalma-jalma langkung sehat.

Ngabagéakeun sadayana palanggan lami sareng énggal pikeun ngahubungi kami sareng nganjang ka pabrik urang. Filter Hanke tiasa ngaropea sakumaha tungtutan anjeun. Kami siap kerjasama sareng anjeun sareng saringan kualitas anu unggul sareng layanan anu merenah instan.

ISO

Kami ngagaduhan:

Panilitian utama & tim Pangembangan;

Gagasan desain canggih;

Pangalaman 20 taun;

Alat produksi standarisasi;

Manajemén kualitas anu épéktip;

Kami nawiskeun

Produk sareng jasa khusus;

Solusi filtrasi anu tiasa dipercaya;

Bantosan Téknis;

Jasa pangiriman gancang;

Biaya ngahemat tambahan;

ISO1

Produk

Saringan lipit, elemen saringan sinter, saringan disk sareng sababaraha elemen filter sareng bolong kawat. Bahanna kalebet stainless steel, duplex SS, Supper Duplex SS, monel, inconel, nikel, hastelloy jsb.

Aplikasi

Petro-kimia, Polimér, Saringan katalitik, tapis suluh, lini produksi tekanan minyak sareng motong filtrasi minyak sareng homogénisasi; Perlakuan gas; pangobatan cai; industri farmasi, industri pangan; perlindungan seuneu industri, jst.

goodIMG_3640
IMG_1755
QQ图片20180802170422
IMG_1765
IMG_1769
IMG_1745