services_banner

Warta Industri

  • Fitur unsur saringan stainless steel

    Unsur saringan stainless steel dibagi kana unsur saringan lipit, sareng elemen saring bolong sinter. Urang bakal ngenalkeun karakteristik elemen saringan stainless steel. Karakteristik unsur saringan logam nyaéta: tiasa dianggo dina suhu luhur sareng tekanan tinggi; suitab ...
    Maca deui
  • Pancegahan sareng perawatan pakakas filter

    Pancegahan sareng perawatan pikeun panggunaan alat saringan: Sateuacan nganggo saringan stainless steel, anjeun kedah parios naha asesoris sareng cincin sealing parantos kumplit sareng naha éta rusak, teras pasangkeun sakumaha diperyogikeun. Saringan énggal kedah diberesihan nganggo deterjen (punten sanés ...
    Maca deui
  • Aplikasi elemen saringan stainless steel di coalescer

    Unsur saringan stainless steel dibagi kana unsur saringan layar, unsur saringan anu dirasakeun sinter sareng unsur saringan sinter. Bahan baku elemen saringan bolong sinter didamel tina bolong sinter stainless steel. Unsur saringan stainless steel digunakeun dina rupa-rupa alat panyaring pikeun ...
    Maca deui
  • Pabrik elemen saringan stainless steel @ saringan layar padet

    Unsur filter anu diproduksi ku pabrikan elemen filter stainless steel ngagaduhan seueur aplikasi, sareng seueur produk anu dianggo salaku média filter. Unsur filter anu diproduksi ku pabrikan elemen filter stainless steel tradisional didamel tina kawat bolong; sakapeung tengah layar ...
    Maca deui
  • Saringan stainless steel

    Urang sadayana terang yén unsur panyaring stainless steel henteu ngan ukur tahan korosi anu saé, tapi ogé ngagaduhan penampilan anu saé sareng ciri anu sanés. Kisaran aplikasi tina stainless steel langkung seueur, sareng éta tiasa ditingali dimana-mana dina kahirupan urang. Naon ciri stainless ...
    Maca deui