services_banner

Filter filter daun disk saring ku bintang las

pedaran pondok:

Prosés Nyaring:

1. Limbah anu kedah diubaran lebet kana saringan tina saluran cai;

2. Cai ngalir ti luar grup cakram saring ka jero grup cakram saring;

3. Nalika cai ngalir ngaliwatan saluran anu dibentuk ku tulang rusuk bentukna cincin, partikel anu langkung ageung tibatan iga dicegah sareng disimpen dina rohangan anu dibentuk ku iga anu melengkung sareng celah antara grup disc filter sareng cangkang;

4. Saatos tapis, cai beresih lebet kana cakram saring bentukna cingir sareng dipimpin ngaliwat outlet.


Detil Produk

Tanda Produk

Cakram saringan anu dihasilkeun ku Anping Hanke Filter Technology Co., Ltd. mangrupikeun unsur panyaring idéal pikeun nyaring, nyeuseuh sareng ngeringkeun mesin (disebat tilu dina hiji).

Bahan saringan utama disk saringan didamel tina multilayer stainless steel sintered bolong. Akurasi nyaring nyaéta 1-200μm, diaméterna nyaéta 200-3000mm, sareng struktur disc filter ngagaduhan jinis integral sareng pamisah.

Karakteristik cakram saringan: kaku anu saé, kakuatan tinggi, siklus ngagantian panjang, gampang dibersihkeun, dirakit saderhana, jsb.

Cakram saringan seueur dianggo dina alat tilu-dina-hiji sareng dua-hiji-hiji pikeun drying bubuk sareng nyaring, industri kimia, sareng tuangeun di industri farmasi, ngagentos industri lawon panyaring tradisional.

prinsip damel:

Mékanisme nyaring tina cakram saring nyaéta pikeun ngawujudkeun gabungan filtrasi permukaan sareng filtrasi jero ngalangkungan disk filter anu dikomprés. Téknologi inti na nyaéta cakram saringan, anu diwangun ku sét cakram polipropilénna dua sisi sareng alur dina arah anu béda. Dua cakram caket anu ditumpukkeun, sareng ujung alur dina rupa anu caket ngabentuk seueur palang. Parapatan ieu mangrupikeun sajumlah rongga sareng jalan anu henteu teratur, anu teras-teras nyusut ti luar dugi ka jero. Nalika nyaring, bagian-bagian ieu ngakibatkeun aliran cai anu ngagalura, anu antukna nyababkeun pangotor dina cai dicegat di sagala rupa parapatan. Upami tumpukan cakram saringan ditumpeskeun sareng dipasang dina pigura inti saringan, unit saringan anu leueur kaluar sareng jero jero bakal kabentuk dina tekenan cai semi sareng cai anu asup.

Karakteristik kinerja disk filter:

1. nyaring éfisién

2. Modularitas standar, ngahémat rohangan:

3. Operasi sapinuhna otomatis, kaluaran cai kontinyu:

4. panjang umur

5. kualitas luhur tur pamaliharaan low

22 (2)

Modél D (mm) Daérah saringan Urang Sunda (μm) Média filter struktur
DF-600-R 600 0,28M2 5,10,

15,20,

30,40,

60

Stainless steel sintered bolong

Kandel:

1.7mm,

2.5mm,

3.5mm

 

Picture1: Struktur gabungan: pelat saringan las ku pelat dukungan, sareng unggal sub-unit dihubungkeun sareng baut. Gambar2: Struktur sapotong: pelat saringan dilebetkeun atanapi dilas kana piring dukungan, teras dilas kana flangePicture3

Struktur sapotong, pelat saringan langsung disinter sareng piring keropos, teras dilas kana flange

DF-800-R 800 0,5M2
DF-1000-R 1000 0,79M2
DF-1200-R 1200 1.13M2
DF-1600-R 1600 2.01M2
DF1800-R 1800 2.54M2
DF-2000-R 2000 3.14M2
DF-2300-R 2300 4.15M2
DF-2400-R 2400 4,52M2
DF-2600-R 2600 5.31M2
DF-2750-R 2750 5.94M2
DF-2800-R 2800 6.15M2
DF-3000-R 3000 7.06M2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami