services_banner

Urang sadayana terang yén unsur panyaring stainless steel henteu ngan ukur tahan korosi anu saé, tapi ogé ngagaduhan penampilan anu saé sareng ciri anu sanés. Kisaran aplikasi tina stainless steel langkung seueur, sareng éta tiasa ditingali dimana-mana dina kahirupan urang. Naon ciri elemen saringan stainless steel?
Karakteristik produk unsur saringan stainless steel tiasa dibagi kana poin-poin ieu:
(1) Kasaluyuan kimia anu saé, cocog pikeun nyaring asam kuat, basa kuat sareng pelarut organik.
(2) mémbran saringan mangrupikeun saringan lapisan jero anu lipat kalayan luas saringan ageung.
(3) bédana tekanan rendah, kapasitas polusi anu kuat sareng umur jasa anu panjang.
(4) Éta ngagaduhan rupa-rupa katepatan panyaring, sareng tiasa milih bidang aplikasi unsur panyaring.
(5) Industri farmasi: unsur saringan stainless steel, rupa antibiotik sareng saringan cair sateuacana.
(6) Industri tuangeun sareng inuman: tapis minuman keras, cai mineral sareng cai minum.
(7) Industri Perminyakan: unsur saringan stainless steel, saringan suntikan cai lapangan minyak.
(8) Industri éléktronik: purity high water pre filtration.
(9) Industri kimia: tapis tina sababaraha pelarut organik, asam sareng alkali.
Unsur saringan stainless steel tahan ka asam-basa umum sareng korosi organik, utamina cocog pikeun saringan gas anu ngandung walirang. Kakuatan luhur sareng kateguhan anu saé cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi.


Pos waktos: Jul-09-2020