services_banner

Unsur filter anu diproduksi ku pabrikan elemen filter stainless steel ngagaduhan seueur aplikasi, sareng seueur produk anu dianggo salaku média filter. Unsur filter anu diproduksi ku pabrikan elemen filter stainless steel tradisional didamel tina kawat bolong; kadang-kadang tengah layar dikepak ku bolong padet pikeun ningkatkeun kakuatan. Mimitina, unsur filter anu diproduksi ku pabrikan elemen filter stainless steel ngan ukur dianggo pikeun tapisan gas. Alesan anu henteu dianggap filtrasi cair nyaéta ukuran elemen filter henteu stabil sareng bakal manjang dina tekanan filtrasi anu ageung. Nanging, dina sababaraha taun terakhir, téknologi elemen bolong anu dikuatkeun bolong parantos maju pisan. Salaku conto, pikeun ningkatkeun kestabilan dimensi unsur panyaring, téknologi ieu dianggo:
Dina permukaan unsur saringan, serat mikro denier disimpen dina permukaan saringan; permukaan rarasaan dirawat kalayan mulus finish; jeung (3) lawon bertulang bolong anu hadé sareng kuat dianggo.
Saatos nyoko kana téknologi anyar ieu, ruang lingkup aplikasi unsur filter bakal dilegaan. Éta tiasa dianggo henteu ngan ukur dina filter panyabutan debu performa tinggi, tapi ogé dina filter cairan vakum (sapertos jinis cakram, jinis kendang sareng saringan vakum tipe sabuk horizontal). Salaku tambahan, elemen filter anu dihasilkeun ku pabrikan saringan mikro stainless steel kelas parantos dianggo dina saringan tekanan wadah pikeun nyaring kadaharan sareng ubar.


Pos waktos: Jul-09-2020