services_banner

Pancegahan sareng perawatan pikeun panggunaan alat saringan: Sateuacan nganggo saringan stainless steel, anjeun kedah parios naha asesoris sareng cincin sealing parantos kumplit sareng naha éta rusak, teras pasangkeun sakumaha diperyogikeun.

Filter anyar kedah dibersihkeun nganggo detérjen (punten tong nganggo beberesih asam). Saatos nyeuseuh, anggo uap suhu luhur pikeun sterilisasi, disinféksi, sareng ngabersihkeun saringan kanggo nyingkahan kontaminasi.

Nalika masang saringan, tong sambungkeun inlet sareng outlet sacara tibalik. Palabuhan di sisi pelat handapeun saringan pipa nyaéta inlet cair, sareng pipa anu nyambung kana stop kontak unsur filter nyaéta outlet cair anu bersih.

Naon anu énggal nyaéta pabrikanna kedah henteu nyabak bungkus plastik upami dibungkus dina kantong plastik dina pabrik produksi anu bersih. Anggo elemen filter anu langkung nuntut sareng ngaliukan sterilisasi uap suhu tinggi saatos dipasang.

Nalika ngalebetkeun elemen saringan kana bubuka, elemen filter kedah nangtung. Saatos ngalebetkeun bukaan, pelat tekanan naéngkeun ujung sirip, teras kencangkeun sekrup sareng henteu gerak. Saatos lebetna unsur filter tina antar muka 226, éta kedah diputer 90 derajat sareng dijepit. Ieu konci pikeun pamasangan. Upami anjeun henteu ati-ati, segelna moal kahontal, sareng kabocoran cai bakal gampang, sareng sarat panggunaan moal kacumponan.

Alat ukur tekanan tina silinder mangrupikeun indikator tekanan cair. Upami éta saringan sekundér, normal yén indéks pikeun ngukur tekanan saringan anu munggaran rada kirang. Langkung lami waktos panggunaan, tekanan bakal naék sareng tingkat aliranna bakal turun, anu hartosna seueur sela elemen saringan parantos Upami diblokir, siram atanapi gentos ku unsur saringan énggal.

Nalika nyaring, tekanan anu digunakeun biasana ngeunaan 0.1MPa, anu tiasa nyumponan kabutuhan produksi. Kalayan kanaékan waktos sareng aliran, micropores elemen filter bakal dipeungpeuk sareng tekanan bakal ningkat. Sacara umum, éta henteu kedah ngaleuwihan 0.4MPa. Nilai maksimum henteu kénging. Langkung 0.6MPa. Upami teu kitu éta bakal ngarusak unsur filter atanapi ditusuk. Perhatosan khusus kedah diperhatoskeun nalika nganggo saringan presisi.

Nalika produksi réngsé, cobian kaluarkeun filtrat saloba mungkin. Waktu turun henteu lami. Umumna, tong muka mesin, tong cabut unsur saringan, atanapi simpen saring sapeupeuting. Unsur saringan sareng saringan kedahna diberesihan nalika mesin dieureunkeun (metode recoil ogé tiasa dianggo).

Pamakéan cocog opsional, perhatoskeun kana aliran anu diperyogikeun, tekanan, sirah pompa pikeun cocog, seleksi umumna cocog pikeun pompa vortéks, pompa infus, sareng sajabana, pompa sentrifugal henteu tiasa diterapkeun.

Métode pangropéa pakakas filtrasi 

Upami saringan na henteu lami dianggo, panyaringna kedah diberesihan, unsur panyaring kedah dicabut, dikumbah sareng garing, diségél ku kantong plastik kanggo nyingkahan kontaminasi, sareng saringanna kedah diusap sareng disimpen tanpa karusakan.

Unsur saringan anu diganti kedah direndem dina lotion asam-basa henteu langkung ti 24 jam. Suhu larutan asam-basa umumna 25 ℃ -50 ℃. Disarankeun babandingan asam atanapi alkali kana cai 10-20%. Unsur filtrat sareng filter ku eusi protéin anu langkung saé tiasa direndem dina larutan énzim, sareng pangaruh beberesih saé. Upami éta diperbaharui, éta kedah diberesihan teras uap disterilkeun. Diberesihkeun sareng disinféksi penting pisan pikeun saringan cai sareng panyaring saringan.

Nalika sterilisasi unsur filter, perhatoskeun waktos sareng suhu. Éta cocog pikeun nganggo 121 ℃ kanggo polipropilén dina kabinét disinfeksi suhu luhur, sareng nganggo uap pikeun sterilisasi dina tekanan uap 0,1MPa sareng 130 ℃ / 20 menit. Éta cocog pikeun polysulfone sareng polytetrafluoroethylene. Stérilisasi uap tiasa ngahontal 142 ℃, tekanan 0.2MPa, sareng waktos anu pas nyaéta sakitar 30 menit. Upami hawa na teuing, waktos na lami teuing, sareng tekanan na teuing, unsur filter bakal rusak.


Pos waktos: Okt-11-2020