services_banner

Unsur saringan stainless steel dibagi kana unsur saringan lipit, sareng elemen saring bolong sinter. Urang bakal ngenalkeun karakteristik elemen saringan stainless steel.

Karakteristik unsur saringan logam nyaéta: tiasa dianggo dina suhu luhur sareng tekanan tinggi; cocog pikeun backwashing tekanan rendah online sareng regenerasi.

  Numutkeun ka cara ngabentukna anu béda, éta dibagi kana unsur panyaring tatu logam bolong, bolong logam (dirasakeun) unsur saring narilep, unsur pelapis logam bolong saring unsur saring, bubuk saringan logam unsur saring, unsur saringan kawat irisan logam Fitur anu béda diwanohkeun sapertos dihandap.

  (1) elemen saringan tatu bolong logam: kalayan laju tapis 10 ~ 000pum; numutkeun ka kabutuhan panggunaan anu saleresna, struktur lapisan bolong pangrojong anu béda tiasa dipilih di jero sareng di luar saringan. Biasana dianggo dimana tekanan tapisna rendah sareng panyukuran sering diperyogikeun.

  (2) Logam bolong (dirasakeun) unsur saring lipit: kalayan laju saring 5 ~ 300um; daérah saring saatos tilepan ningkat pisan, sareng kakuatan unsur saringan ogé ningkat pisan. , Biasana dianggo dina situasi dimana tekanan filtrasi tinggi sareng kapasitas nyekel kokotor anu langkung ageung diperyogikeun; hususna aplikasi anu ngamungkinkeun elemen saringan dihapus sareng diberesihan; dina serat kimia, éta ogé nyayogikeun unsur saringan lebur anu tiasa dianggo dina tekanan langkung ti 10MPa.

  (3) Plat logam bolong sinter elemen filter: akurasi tapis 5 ~ 200pum; pelat saringan anu dibentuk ku nyaring layar saringan multi-lapisan (kalebet layar penjaga bagian luar sareng luar) dina kaayaan suhu luhur sareng tekanan tinggi tiasa nahan bédana tekanan tinggi sareng ngajaga saringan permukaan Karakteristikna, janten gampang dibersihkeun. Biasana dianggo dimana bédana tekanan saringan tinggi sareng réo online anu sering diperyogikeun.

  (4) Unsur saringan bubuk bubuk logam: akurasi tapis 0,5 ~ 100pum; lapisan saringan anu dibentuk ku bubuk bubuk logam handapeun suhu luhur sareng kaayaan luhur tiasa nahan bédana tekanan tinggi. Kusabab lapisan filter anu kabentuk gaduh ciri filtrasi jero dina arah kandel, Ku alatan éta, henteu gampang pikeun dibersihkeun, tapi ngagaduhan akurasi filtrasi anu langkung luhur sareng kapasitas nyepeng kokotor hiji-waktos anu langkung ageung. Biasana dianggo dimana akurasi filtrasi tinggi diperyogikeun, sareng pangotorna partikel lemes atanapi zat koloid, daripada unsur saringan logam anu teu tiasa dianggo, sareng dimana 3 dugi ka 5 recoil online diidinan.

  (5) Unsur saringan tatu kawat irisan logam: Akurasi tapis nyaéta 25 ~ 5000pum, anu teras-terasan luka ku kawat ngaganjel, kalayan kakuatan anu luhur sareng kapasitas aliran anu ageung. Éta tiasa dianggo deui teras-terasan sareng jalan anu pangsaéna. Éta cocog pikeun LAC sareng SAS séri sistem panyaring backwash otomatis anu diluncurkeun ku Feichao.

Di luhur mangrupikeun ciri unsur saringan stainless steel.


Pos waktos: Okt-11-2020